söndag 25 juli 2010

Blött idag........

Nä, jag har inte pinkat inne utan det blöta kommer uppifrån. Usch, morsan och jag avskyr när det regnar. Jag försöker ändå hålla humöret uppe, men morsan blir sur som ättika. Nu tror hon att det skall regna fram till mitten av december...minst. I morse sa hon följande: Jaha, Bellman nu är sommaren slut för den här gången....från 30 grader till 12 på bara några dagar...inte klokt, grabben. Den envetna människan har ju oxå bestämt sig för att när det är sommar är det shorts som gäller oavsett väder, så i morse på morgonprommisen gick hon ut med shorts, joggingskor och luvtröja....klaffs, klaffs sa det under fötterna och så muttrade hon något om skitregn, blåshåla och ojojoj,va kallt det är om benen.
Ja, tyckte att det var ganska okej faktiskt så jag tog tätet mot skogen och en härlig liten skogstur. När vi kom hem blev det frukost och efter det tandborstning...Ja, ni läste rätt....Morsan borstar tänderna på mig med en löjlig liten fingertuta. Några dagar i veckan åker fingertutan in i munnen med lite tandkräm på som smakar gott, gott. Hon tycker att jag är sååå duktig och tycker att jag skulle passa bra i vilken tandkrämsreklam som helst med mitt bländvita leende. Sedan försökte jag mig på att döda skrikapan....skrikapan är ett gosedjur morsan har köpt till mig, som skriker helt galet så fort man rör det. Drar man apan i benen oxå så kan man faktiskt få den att flyga ganska långt. Det har vi naturligtvis provat med resultatet att min kompis Strindberg blev jätterädd och ville bara hem. Den killen är lite klen...
Skulle ju ha provat på att cykla idag men det projektet la vi ner. Morsan påpekade följande....Bellman lille....har du funderat på hur du skall lösa det där med att försöka nå ner till tramporna....kan bli liiite svårt med dina korta ben.....fniss, fniss...
Du kan ju inte cykla överhuvudtaget för du har ju patella slängde jag då ur mig. Skall sanningen fram har jag faktiskt aldrig sett henne cykla....kan säkert inte....
Skall ta ett snack med min extramorsa om vi kan öva lite....hon brukar ju trampa runt med den late ibland....ja, Strindberg alltså....han avskyr att cykla.....gäsp, gäsp.
Har funderat på det där att hästarna som jag såg igår hade fått BURKA på sig. Morsan förklarade att det ju inte var Burka utan ett skynke som skall skydda hästarna från....ja, från vadå....det kunde inte ens morsan svara på....Så efter en stund kläckte hon ur sig följande: Det var nog för att dom skulle slippa se dig Bellman....dom kunde ha blivt rädda och skenat rakt ut i gatan och det vill du väl ändå inte ??? Efter en liten stunds fundering bad jag morsan att köpa mig ett sådant skynke......Tänk så mycket skit jag skulle slippa se då.....och så kunde jag skrämma min elaka Rottweillergranne. Han tycker jag är otäck.
Under tiden som jag skriver detta sitter morsan och ser på GOLF,,,,,ja, hon har fastnat i golf träsket och jag förstår ingenting och av reglerna fattar morsan nada, men ändå är det som att golf är den skojigaste sporten som någonsin har visats på TV. Morsan har berättat för mig att innan hon fick problems med ryggen hade hon faktiskt planer på att börja spela golf. Vilken tur att hon fick ont i sin rygg och skaffade lilla mig istället. Det tycker hon säkert själv oxå om jag känner min morsa rätt.
I morgon skall jag berätta hur det är att vara en frånvarande farsa till tre små söta underverk som i helgen fyllde 4 veckor....minnsann. Deras mamma heter Mingla och är världens vackraste.

KÄRLEK BELLMAN.

2 kommentarer:

Anonym sa...

En av många frånvarande pappor.
4 va lite, 10 ska det nog va.
Du har ju inte träffat nåt av dina barn.

Strindberg inte mkt bättre han, bara lite ; )

Vavvorna sa...

Vet du att du skriver väldigt roligt. Vi skrattar högt här hemma. Fortsätt i samma stil!